För ditt företag

Om du är en företagare som är intresserad av att sälja doftljus och andra doftprodukter, då är du på rätt plats! Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa doftartiklar som är gjorda av naturliga ingredienser och finns i olika storlekar och dofter.

Vi förstår att det som företagare är viktigt att kunna erbjuda högkvalitativa produkter till ett bra pris. Därför har vi utvecklat en fördelaktig grossistprisstruktur och vi kan erbjuda specialrabatter och erbjudanden till våra återförsäljare. Oavsett om du är en webbutik eller en fysisk butik kan vi erbjuda pålitlig leverans och professionell kundsupport.

I vårt sortiment finns doftljus, doftoljor, doftvax och andra doftprodukter som kan användas för olika ändamål. Vi arbetar med ledande tillverkare och vi garanterar att våra produkter är fria från skadliga kemikalier och är 100 % naturliga.

Så om du är intresserad av att sälja doftljus och andra doftartiklar, tveka inte att kontakta oss för mer information. Vi är glada över att kunna erbjuda vårt sortiment och hjälpa dig att växa din verksamhet.

Kontakta oss på kund@doftig.se eller i vår chatt.